Recensies

Jolanda Smolders, consulent ouderenwerk, Stichting Mooi

Jolanda heeft in haar workshops voor Mooi welzijn deelnemers op een toegankelijke manier uitgelegd en laten ervaren wat mindfulness voor hen kan betekenen. Ook heeft ze hen praktische tools meegegeven om hun persoonlijke kracht, mentale veerkracht en weerbaarheid te vergroten.


Barbara

Met plezier kijk ik terug op de trainingen die ik bij Jolanda heb gevolgd. Door haar nuchtere, enthousiaste en warme persoonlijkheid weet ze deelnemers op de juiste manier te boeien. Wat mij verder aanspreekt is de afwisseling tussen oefeningen en theorie. Je merkt dat Jolanda weet waar ze over spreekt en dat geeft de training net dat stukje extra. Wil je ook bewust(er) zijn van jezelf en je omgeving dan is een training bij Jolanda zeker aan te raden.


Marion

Jolanda is een absolute topper. Ze combineert in haar training vakmanschap en kennisoverdracht met een nuchtere kijk op de zaak en een goed gevoel over wat bij de groep aansluit. Daarmee krijgt ze het voor elkaar om zowel de sceptische beginner als de ervaren mindfullnesser te boeien en een training op maat te bieden.


Monique

De training mindfullness-meditatie is een mooie combinatie van ademhalingsoefeningen, meditaties en yoga oefeningen. Je wordt je bewust van je gedachten en hoe ermee om te gaan. Verder vond ik de afwisseling van theorie en praktijk prettig en de huiswerkopgaven waren een stok achter de deur om er elke dag mee bezig te zijn. Ik heb geleerd om in het hier en nu te leven en bewust te reageren op situaties. Dat lukt nog niet altijd…Verder is Jolanda een trainster die op een prettige, rustige wijze de training heeft gegeven. Het is nu onderdeel van mijn leven geworden.